Reiju.org

Intalnirea practicienilor Reiki

19 mai, Bucuresti

Workshopul este deschis tuturor practicienilor de Reiki ce au primit initierile primului nivel dar a nivelului secund, indiferent de linia de initiere.

In timpul pe care il vom avea impreuna cu Anneli ea va vorbi despre propria ei calatorie Reiki, despre interactiunea cu doamna Takata, dar si cum a ajuns sa cunoasca ceea este adevarul pentru ea.

Ea va impartasi cateva dintre povestirile sale personale despre Reiki dar si despre experientele din timpul terapiilor de aproape sau de la distanta. Aceste povestiri au in spatele lor invataturi profunde care trec dincolo de timp.

Va fi de asemenea un timp dedicat discutiilor si intrebarilor unde Anneli va raspunde la acestea din prisma unui Maestru Reiki cu o experienta de 34 de ani in practia acestui sistem.

Finalul intalnirii va fi incununat  de o Binecuvantare Reiki, specifica doar liniei  Hawayo Takata – Wanja Twan. pentru cei ce vor dori sa o primeasca,

Locatie : va fi comunicata celor inscrisi
Program :  10,30 – 13,30
Taxa de participare : 50 euro

Locurile la acest eveniment se ocupa conform principiului ” primul venit  este primul servit ” .

Pentru a participa la acest eveniment va trebui sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume si prenume, adresa de email si numarul de mobil – la acurin@gmail.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!