Reiju.org

Seminar samanic cu Don Beacham

20 mai, Bucuresti

Acest seminar este destinat celor ce doresc sa se conecteze atat la profunzimea intelepciunii lor superioare cat si la linia genealogica a stramosilo printr-o ceremonie traditionala indiana Cree care se efectueaza in Manitoba, Canada.

Aceasta legatura va oferi o buna cunoastere, o noua perspectiva,dezvoltare a intuitiei dar si un sentiment de apartenenta si legatura la ceva cu mult mai mare decat noi insine. Prin intermediul acestei ceremonii vom avea acces la cunoasterea transcedentala transmisa pana in zilel noastre de catre toti stramosii nostrii.

Don va introduce grupul in metodele de folosire a diverselor plante traditionale indiene dar si autohtone si ne va invata cum sa creem noi insine ” legaturi de medicamente” pentru protectia spirituala.

Pe  ritmurile native ale indienilor Cree vo invata de la Don diverse metode de terapie pe care el le aplica in diverse situatii cu clientii sai.

Nota :  am avut ocazia sa primesc o terapie de la don in urma cu trei ani dar si anul trecut. Nu poate fi comparaty cu absolut nimic …esti atat de improspatat, revigorat  si usor incat toate provocarile si adversitatile vietii simti ca au disparut.  Highly recommend !

Locatie : va fi comunicata celor inscrisi
Program :  10,30 -14,30
Taxa de participare : 80 euro

Locurile la acest eveniment se ocupa conform principiului ” primul venit  este primul servit ” .

Pentru a participa la acest eveniment va trebui sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume si prenume, adresa de email si numarul de mobil – la acurin@gmail.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!