Reiju.org

Consultatii numerologice

21 iulie, Pitesti

In 21 iulie la Pitesti voi oferi consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara  sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul sufletului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii.

Dar mai mult decat atat poate raspunde la intrebari privind timpul – cand trebuie sa facem anumite actiuni sau nu, de ce este necesar sa o faceti atunci, cum trebuie sa o faceti si care sunt mijloacele folosite.

Consultatia numerologica care dureaza intre o ora si jumatate poate chiar doua ore in functie de complexitatea hartii se inregistreaza ca sa o puteti reaudia mai tarziu si veti primi informatiile scrise ale hartii dumneavoastra dupa terminarea acesteia. Pe parcursul citirii vi se va raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti.

Cei ce au avut curiozitatea,curajul si dorinta de a afla mai multe despre ei insasi au lasat cateva marturii aparte.

Deoarece interesul analizei numerologice prin acest sistem rar sunt deosebite, numarul locurilor destinate consultatiilor este limitat !

Aveti posibilitatea de a alege

a.  interpretarea numerogramei personale la care se adauga  10 intrebari la care doriti raspuns pe parcursul consultatiei si

b. compatibilitatea cu un partener 

Compatibilitatea parteneriala cuprinde analiza a doua harti numerologice diferite ( practic este vorba de doua citiri separate) la care se adauga compatibilitatea propriu zisa.

c. numerograma copilului

Este esential sa va cunoasteti copilul chiar de la primii ani ai copilariei. Care le sunt nevoile, cum le poti scoate la lumina talentele si abilitatile, care sunt potentialele probleme cu care se vor confrunta, care va fi relatia dintre voi, care sa fie abordarea ta fata de el – acestea vor fi punctele atinse in aceasta interpretare.

Locurile sunt limitate la maxim 3 – 4 persoane pe zi. Ordinea programarilor se efectueaza conform principiului primul venit este primul servit.

Cei ce doresc sa se inscrie la consultatii numerologice sunt rugati sa isi rezerve locul trimitand un email cu detaliile personale (nume, prenume, email si numarul de telefon mobil) la telefon 0724236817 – doamna Ina  .


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...