Reiju.org

Conferinta Numerologia Sufletului

19 iulie, Pitesti

Conferinta se va axa pe prezentarea sistemului de numerologie a sufletului , un sistem foarte rar, extrem de precis  bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile si abilitatile  si calea unica a fiecarei persoane

Pe parcursul acestei conferinte veti primi informatii de baza despre acest sistem pentru a intelege lectiile de viata dar si cum sa folositi aceste lectii pentru a reaprinde pasiunea  care va conduce spre realizarea scopului dumneavoastra.

Exista posibilitatea de a adresa intrebari pe parcursul conferintei pentru a va lamuri asupra finetii acestui sistem deosebit de fin, insa simplu si usor de insusit.

Am avut ocazia de a studia personal acest sistem pe parcursul ultimului an cu patru maestrii diferiti , fiecare dintre ei unic si deosebit atat in predare, interpretare a numerogramei cat si a experientei si a intelepciunii de viata  .

Conferinta va aborda ca si subiecte teoretice si practice urmatoarele :

  • Ce este  Cercul infinit al Luminii/Numerologia Sufletului
  • Aparitie, dezvoltare
  • Prezentarea celor 10 corpuri subtile
  • Care sunt lectiile, provocarile ce trebuie insusite in aceasta viata
  • Intrebari si raspunsuri
  • O prezentare a unei numerograme a unei persoane din sala

Cei ce doresc vor avea ocazia sa se programeze, individual,  pentru citiri numerologice private .

Pentru a beneficia din plin de aceasta experienta deosebita este indicat sa va aduceti o agenda sau un blocknotes in care sa va notati ceea ce considerati dumneavoastra a fi necesar.

Desi este denumita conferinta….. este cu mult mai mult decat atat :)…un minworkshop plin de invataturi noi dar si de distractie.

Dupa conferinta va avea loc lansarea lucrarii “Numerologia Sufletului “ in care cei prezenti  vor primi o dedicatie personalizata …conform datei de nastere 🙂

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere
 : 18,00
Taxa de participare : 60 RON ( in cadrul careia veti primi cartea Numerologia Sufletului cu dedicatie personalizata )

Pentru a participa la acest eveniment sunteti rugati sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, mobil, data nasterii – pe mail  la telefon 0724236817 – doamna Ina  .


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...