Reiju.org

Lansare de carte – “Numerologia Sufletului “

19 iulie, Pitesti

Apărută în Orient în urmă cu peste 3500 de ani Numerologia Sufletului ne ajută să ne înțelegem cine suntem cu adevărat, cum ne manifestăm în lume, cum suntem percepuți de către alte persoane, care sunt lecțiile din viață noastră precum și darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vieții.

Cartea prezintă pentru prima dată în limba română un sistem numerologic rar, unic și extrem de precis ce poate fi utilizat într-o multitudine de situații ce pot apare în viață.

Data de naștere a unei persoane reprezintă codul după care este recunoscută de către Univers iar atunci când descifrăm acest cod putem avea acces la foarte multe informații, de exemplu: cele care provin din trecutul persoanei și acestea îi sunt cunoscute, cele din prezent care îl frământă, pe care numerologia sufletului le poate confirma, precum și cele despre care nu suntem conștienţi, dar ele se regăsesc în structurile energetice ale corpurilor subtile.

Astfel putem observa tipul personalităţii, lecţia de viaţă, talentele de care dispunem, punctele puternice pe care să ne bazăm dar şi punctele slabe pe care trebuie să le dezvoltăm. Descoperim cum relaţionăm cu noi înşine, cu familia, cu prietenii sau cu celelalte persoane care ne înconjoară. Iar dacă cunoaştem modul în care numerele sunt legate de anumite organe, putem folosi numerologia sufletului ca şi metodă de prevenire a diferitelor afecţiuni.

Deoarece este prima lucrare în limba română despre acest tip de numerologie, am preferat să mă rezum doar la noțiunile de bază, oferindu-le celor interesați suficiente informații care să îi ajute să decidă singuri dacă această cale a cunoașterii îi poate atrage să se dedice studiului Numerologiei Luminii.

Sesiunea de autografe este una specială, în care cei prezenti vor primi o dedicație personalizată conform datei de naștere …..astfel ca nici unul ..nu seamană cu cealalt !

Iar pentru cei doritori să citească o mică parte din lucrare îi invităm să acceseze primul capitol din carte

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere
 : 18,00
Costul cartii : 26 RON ( daca doriti sa participati doar la lansarea cartii )

Intrarea este liberă ,dar pentru o bună organizare vă rugăm să vă înscrieți la  telefon 0724236817 – doamna Ina .


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...