Reiju.org

Marturii dupa primirea Diksha

Aici veti regasi cateva dintre marturiile celor ce au primit Diksha, unele dintre acestea fiind foarte interesante :

” Dupa un timp am simtit cum îmi pulsau buricele degetelor, apoi interiorul palmelor. Apoi pauza. La un moment dat am simtit ca si cum s-ar desprinde un aer mai rece din varfurile degetelor si începe sa le invaluiasca pe exterior; însă acest lucru a trecut foarte repede. Dupa asta am mai simtit de vreo 2 ori, cred, cum îmi pulseaza buricele degetelor. Dupa Binecuvantare, ca nu am simtit strop de oboseala (cu toate ca, de regula, seara sunt franta).

Multumesc pentru Binecuvantare!”

” Am simtit o adiere racoroasa (desi nu era deschis nici un geam si nu era curent de nicaieri ) alaturi de un calm si o pace totala ”

” Ceea ce am simtit a fost o linistire interioara si o senzatie de expansiune,  de dilatare a fiintei, insotite de senzatii energetice la nivelul capului frunte, tample si varful capului) ca de exemplu furnicaturi, presiune usoara,  usoare adieri ca de vant.”

” La un moment dat am avut senzatia ca ma apasa cineva pe umeri, usor, nu fortat. Parca mi se duceau umerii in jos si capul insista sa ramana la nivel facang gatul sa mi se lungeasca.  Mainile s-au incalzit pe parcurs, la inceput aveam degetele reci. Au inceput sa urce usor,imi simtea mainile cu totul usoare. N-as puea spune exact dar cred ca palmele au ajuns undeva in dreptul nasului. S-au oprit de la sine si dupa cateva clipe am simtit nevoia sa le cobor.”

” Am simtit o caldura foarte puternica la ceafa , valuri de caldura in tot corpul, iar palmele imi frigeau. Sunt foarte calma si asezata in interior. ”

” La inceput am avut senzatia unui vartej in zona capului , apoi am vazut o explozie de lumina alb stralucitoare care mai apoi s-a transformat intr-o culoare violet intens, inima mi-a fost cuprinsa in acest timp de o bucurie imensa, apoi s-a facut liniste in mintea si inima mea, o liniste cu atata confort sufletesc, este cam greu sa o descriu in cuvinte. Multumesc  pentru aceasta experienta.”

” Multumesc pentru Diksha! Desi era racoare in camera, am simtit palmele, capul si talpile foarte fierbinti. De asemenea, la fel ca si la Binecuvantarile Reiki simteam palmele voastre deasupra capului. Dupa aceea m-am simtit ca un fulg, plina de energie. ”

”  La inceputul binecuvantarii am simtit ca o sfera care ma inconjura cam la 1-2 m, dar care parea ca se intinde in mai multe dimensiuni, nu doar in planul fizic. La nivelul perceptiei interioare parea ca spatiul cuprins in acea sfera era total diferit de rest: cald, primitor, plin de bucurie, ca un colt foarte frumos din natura. Apoi in primele minute am simtit cum se activeaza canalele energetice majore si cum ma incalzesc, in special in partea superioara a corpului. Va multumesc pentru aceasta binecuvantare!”

”   Am simtit o caldura care patrunde prin varfurile degetelor si coboara in valuri in palme. Apoi am simtit ca in spatiul de deasupra capului se misca ceva, ca si cum se invarte aerul. Apoi iar caldura in palme si in piept si parca prin tot corpul. O caldura placuta si difuza in tot corpul.

Am avut pe tot parcursul zilei o stare de calm, un fel de asezare a interiorului.

Multumesc tare mult pentru aceasta experienta, “

 ” In 1-2 minute am simtit cum palmele se incalzes, se magnetizeaza si incep niste vibratii lente,ca niste furnicaturi care urca spre varful degetelor. Senzatiile  de vibratii care ieseau prin varful degetelor,le-am simtit apoi  in jurul capului. Capul parea inconjurat de cercuri pline unde magnetice. Senzatia era ca o calatorie intr-o alta dimensiune. 

” Am simtit un flux de energie in tot corpul, la un moment dat am avut sentimentul  de iubire de sine dar nu a durat mult, si am mai simtit ca ma expandez…”

”  Am simtit o energie foarte blanda si iubitoare. Fizic, sub haine era o adiere racoroasa ca un vanticel de primavara. Simteam ca eram ridicata usor si eram una cu totul.  Am avut un somn excelent, adanc si odihnitor. Multumesc  pentru binecuvantare!. O zi binecuvantata iti doresc! ”

” Ca la fiecare initiere, am simtit fierbinte mai întâi in chakra coroană, apoi in palme si frunte (ochiul al treilea). Apoi starea de foarte fierbinte s-a acutizat in creștet. Va multumesc foarte  mult! ”


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...