Reiju.org

Chemarea lui Dumnezeu

” Chemarea lui Dumnezeu

Este un apel pentru noi. Dumnezeul nostru este pe linie. Despre asta este vorba în rugăciunea în tăcere.

Stabilim legătura cu Dumnezeu. Ridicăm telefonul. Răspundem la apel și ascultăm. Păstrăm întâlnirea cu Dumnezeul nostru. Ne prezentăm la ea ! Nu așteptăm ca timpul să se prezinte pentru noi. Facem să se întâmple. De ce? Deoarece are valoare pentru noi.

Venind la Dumnezeu în rugăciunea tăcerii, spune multe lucruri. Chiar și doar atât, simplu fapt că doar suntem prezenți, deja spune foarte multe. Dumnezeu este încântat să ne vadă venind.

De ce? Deoarece ne facem timp pentru ceea ce este important pentru noi. Astfel că El vede că El este important pentru noi.

Fără nici un alt cuvânt, deja Îl mulțumim pe Dumnezeu prin simpla noastră prezență. Aș spune că nu doar că aceasta Îl face fericit, aș merge mai departe încât să spun ca este entuziasmat când venim să stăm în liniște cu El, în rugăciune, căutând să auzim vocea Lui în viețile noastre.

El cheamă fiecare inimă, să se întoarcă la El, să se apropie de El și să fie Iubit. El vrea să-și petreacă timp cu cei cărora le-a oferit/dat viață … și noi ne-am arătat. Noi am spus Da.”

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...