Reiju.org

Binecuvantarea Reiki

Fiecare linie traditionala de Reiki detine propriile sale secrete pe care le impartatseste doar practicienilor si maestrilor ce sunt  initiati si fac parte integranta a acelei linii. In cadrul liniei maestrei Wanja Twan un astfel de secret ce se descopera ochiului initiatului doar dupa atingerea Maestriei este ” Binecuvantarea Reiki”.

Wanja Twan este una dintre Maestrele  Reiki initiate de catre doamna Takata in 1979 in Canada alaturi de Barbara Brown si Bethel Phaigh . Ea a trait, practicat si predat Reiki exact asa cum l-a invatat de la doamna Takata o perioada de timp de peste 30 de ani.

In mod special a invatat de la doamna Takata ceea ce dansa numea ” Binecuvantarea Reiki” un proces despre care doamna Takata spunea ca l-a primit de la sensei Chujiro Hayashi.

Maestrul Reiki Oliver Klatt ,  povestea ca a aflat in mod surprinzator  despre ” Binecuvantarea Reiki ”   : ” Am experimentat intalnirea mea cu Wanja Twan ca fiind absolut impresionanta. S-a asezat langa mine in timpul unei prezentari si am simtit o prezenta energetica deosebita care radia din ea. La un moment dat ea a ridicat usor mana si a miscat-o inainte si inapoi si am simtit cat de mult radia Reiki doar din aceasta simpla miscare.

Cateva zile mai tarziu Wanja a oferit ” Binecuvantarea Reiki ” intr-o camera separata. Am vrut sa primesc acest tip de binecuvantare pe care Wanja a invatat-o de la doamna Takata. Asa ca m-am alaturat unui lung sir de doritori asteptand intrarea in camera unde Wanja si fiica sa Kristina oferea binecuvnatarea. Inghesuiala era atat de mare ca nu am putut intra in acea  zi dar a doua zi am prins un loc.

Binecuvantarea s-a dovedit a fi o foarte puternica transmisie de energie. In mod spontan m-am simtit  ridicat pe plan energetic. La scurt timp dupa aceasta Wanja mi-a spus : ” Iarba verde,…..  ar trebui sa te plimbi descult in iarba verde “.

Ca si raspuns la intrebarea mea ce doreste sa spuna cu aceasta Wanja a specificat ca a simtit ca ar fi bine pentru mine sa umblu descult prin iarba sau nisip pentru a simti o conexiune directa cu pamantul. Am ramas perplex dar in interiorul meu stiam ca are dreptate.

In 2009 Maestra Wanja Twan a efectuat un tur in Europa in Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Polonia si Finlanda intalnindu-se cu studentii si Maestrii Reiki initiati de dansa, aratand pozitiile de maini si impartasind diverse povestiri din zilele in care Reiki a aparut in Canada.

Inainte de a se reintoarce acasa din Marea Britanie, unde a stat peste doua saptamani, a simtit ca trebuie oferita aceasta ” Binecuvantare Reiki ” tuturor celor ce fac parte din linia dansei , persoane initiate in cel putin primul nivel de Reiki.

Iata ce spunea o participanta la acest eveniment,  dupa ce a primit ” Binecuvantarea Reiki” , doamna Jean J. : ” La finalul zilei Wanja ne-a oferit fiecaruia dintre noi  o Binecuvantare Reiki, si oamenii straluceau dupa ce o primisera. “Binecuvantarea Reiki” primita de la Wanja este uimitoare si foarte puternica si produce transformari profunde.

O energie incredibila care se simte …..ca si cum ai trai Reiki zilnic la cel mai inalt nivel. Am avut oportunitatea  de a experimenta energia sa deosebita si prezenta sa intr-un mod real. Daca aveti oportunitatea, sansa , indiferent de loc sau timp sa o primiti nu pot decat sa va spun : faceti-o ! ”

NOTA : Binecuvantarea Reiki este procesul pe care l-am invatat personal, in 2015 la Stockholm,  de la maestra Anneli Twan in cadrul intalnirilor acesteia cu maestrii initiati de dansa sau de mama sa wanja Twan. Dupa aceasta intalnire , dupa revederea simbolurilor si a procedurilor de initiere intr-o incapere separata mi-a fost facuta Binecuvantarea Reiki , apoi mi-au fost dezvaluite secretele acesteia.

NOTA
: Pentru cei doritori sa afle mai mult despre Bincuvantari si modul lor de aplicare am dezvoltat un workshop special n care veti avea acces la cunoasterea, experienta si munca pe care am depus-o in ultimii 13 ani aducand la lumina secrete care se regasesc doar pe linia traditionala de Reiki.

dr. Aurelian Curin,
Maestru al ceremoniilor de initiere
sistemul Usui Shiki Ryoho

 


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...