Reiju.org

Marturii despre Fuziunea suflet-trup

” Am redevenit copilul inocent, care se simte iubit, se simte in siguranta, pentru care nu exista nici un fel de frica, pentru care lumea e un loc frumos, plin de abundenta. M-am simtit prezenta, centrata, recunoscatoare si gata sa imbratisez orice imi ofera viata, bucurii sau dureri. ”

” Am simtit curgerea energiei in valuri line sau tumultoase. Fiecare fuziune a fost o experienta deosebita. In zilele urmatoare, m-a ajutat sa tin piept unei raceli, gripe, ce-o fi vrut sa fie. Multumesc, multumesc, multumesc ” !

” Azi am constientizat ca simt si inteleg ce mai inseamna fuziunea recunostinta profunda… pana in univers si in celulele corpului. Procesul de fuziune a fost intens pana in celula ”

“Prima fuziune, am efectuat-o pe o catelusa de la bloc.  Fusese tarata de o masina, avea o plaga mare pe spate(toata ceafa, era carne vie de patru zile). Alerga de colo colo, de dureri, nu puteam nici sa o tratez alopat  . Am hotarat sa-i fac fuziune chiar duminica seara dupa seminar.Luni, cand am iesit cu cainele meu la plimbare, cateaua era mult mai linistita  🙂  . A venit langa mine, am hranit-o , si abia atunci am observat ca rana ei nu mai era sangeranda !  Se formase chiar o pojghita de protectie. Am ramas cu gura cascata , la propriu  ..  Acum este vioaie si alearga din nou dupa masini.”

“Vorbeam cu mama mea asta seara si ne impartaseam experientele cu fuziunea. Am concluzionat ca este ceva deosebit, in ciuda simplitatii, sau poate tocmai de aceea. Simtim ca ne-a transformat intr-un fel subtil, dar profund. Eu am aplicat pe toti pacientii mei de la masaj si absolut toti au avut transformari. Unii mai profunde, altii mai superficiale, dar pe toti i-a ” atins “.

“Am o pacienta care este si practicanta de Reiki, la care au fost schimbari mai puternice. A avut reactii de genul diaree, transpiratii, eczeme pe corp, febra. I-am facut 3 sedinte consecutiv, poate si de aceea. In afara de aceste reactii, despre care ea jura ca nu au legatura cu ce a mancat sau baut, zice ca se simte mai desteapta si mai prezenta in corp.”

“A fost evident ca aceasta a fost cea mai intensa vindecare pe care am experimentat-o. La inceput am simtit o energie puternica si intensa in ochiul drept. Dupa aceea simteam de parca un intreg personal medical lucra in inima mea. Cand sesiunea s-a incheiat eram socata, agitata, speriata si in acelasi timp fericita, calma si senina.”

“S-au petrecut miracole in viata mea de cand am realizat a treia sesiune de Fuziune Suflet-Trup. Energia haotica ce se misca peste tot in prima zi, s-a asezat intr-un mod nou si inovativ, organizand tot ceea ce este in jurul meu si in treburile mele. Relatiile mele cele mai apropiate se imbunatatesc si devin mai armonioase”

“După realizarea Fuziunii Suflet-Trup, ma simt pe un nivel spiritual mai inalt decat mi-as fi putut imagina. Blocajele sunt eliminate. Durerile de cap si atacurile de panica sunt istorie! ”

“Eram deprimata, geloasa si furioasa. Nu aveam incredere in mine sau in oricine altcineva. In timpul fuziunii am simtit cum sufletul meu se impamanteaza si toata energia s-a schimbat ! Am avut imediat o schimbare la 180 de grade in viata mea ”

“Corpul mi se curata si pierde din greutate. Este atat de schimbat !”

“Dupa cursul de Fuziune Suflet-Trup ma simt mai puternica. Nu mai sunt fragila – nu mai imi e asa de frica de lume si de darurile mee, ca inainte. Cea mai buna parte din toate acestea este ca inima nu ma mai doare”

“In timpul Fuziunii Suflet-Trup am simtit cum se muncea din greu pentru a-mi vindeca chakra inimii. Era o energie puternica, constanta, stabila, puternica dar cu aceeasi calitate spirituala ca Reiki sau alte tehnici de vindecare spirituala. Consider ca minunata sesiune de Fuziune Suflet-Trup a deschis un anume potential necunoscut in mine”

“In prima faza  am simtit si constientizat ca energia se misca , se amesteca si se contopeste in corpul meu. In a doua faza a aparut o Lumina Divina. Acum ma simt mult mai centrata, in timp ce inainte nu imi doream sa fiu in interiorul propriului corp gandind-ma ca pentru a experimenta divinitatea ca om, mintea mea trebuie sa fie pe taramuri inalte”

“De la ultima mea Fuziune Suflet-Trup a existat o energie in interiorul meu pe care o pot asemana stancii Gibraltar – imobila, constanta, incontestabila. Si pur si simplu se afla acolo vibrand puternic”

“Fuziunea Suflet-Trup mi-a schimbat viata. Dupa  a treia fuziune am observat o schimbare semnificativa in gradul meu de constientizare. Mi-am simtit corpul raspunzand si sustinand natura intuitiva a sufletului meu. A fost o experienta diferita sa poti simti, auzi si experimenta armonia”

Daca vrei sa experimentezi si tu astfel de transformari  atunci Hai la workshop !!!! 


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...